Oplev det naturskønne Maribo og Maribosøerne

Skelstrupgaard Bed&Breakfast ligger i det skønne Maribo, som har uendeligt meget at byde på. Lige i hjertet af Lolland har vi nemlig Maribosøerne, som er en oase i et skønt bakkelandskab, der pryder det ellers flade Lolland.

Maribosøerne består af Søndersø, Røgbølle sø, Hejrede sø og Nørresø. Med sine ca 5.000 ha søer, skove, enge, marker, moser og dyrkede områder er der rig mulighed for udforskning. Maribosøerne er i danske øjne af stor værdi pga. dets bevarede natur og historiske værdier og i internationale øjne er området faktisk enormt populært grundet de rastende trækfugle, som kommer i området.

Maribosøerne og den smukke natur omkring gården er en oplagt mulighed for dig/Jer at komme tæt på naturen og få en masse dejlige oplevelser; både gratis og i helt eget tempo.

Her fra gården kan i gratis låne nogle cykler og bevæge Jer ud på udforskning i områderne; her kan vi særlig anbefale den 20km lange Søndersø-rute, som strækker sig rundt i hele naturområdet.

Området kan også nemt udforskes i bil. Vi har kort liggende på alle vores værelser/lejligheder og ellers kan i blot henvende Jer; så skal vi nok hjælpe med guide.

Omkring gården kan i både gå, cykle og kører til Engestofte gods, Røgbølle sø og skovområde, Bangs have, Frilandsmuseum, Storskoven, Bøgeskoven og mange andre skønne naturområder.