Er du til vilde dyr helt tæt på? Er du vild med leg og vand? Knuthenborg Safaripark Lolland er Nordeuropas største safaripark og giver dig begge dele.

I Guldborgsund ZOO & Botanisk have kommer du helt tæt på dyr og planter. Den mere end 80 år gamle have er et meget populært udflugtsmål med ca. 90 forskellige dyrearter, tusindvis af planter og mange sjove aktivitetsmuligheder

Sejl fra Rødby til Puttgarden på 45minutter. Shop billig ind i de toldfributikker og nyd sejlturen.

En verden fuld af leg og dejlige stunder venter, når turen går til Lalandia. Nyd en bid af paradis i det tropiske klima i Aquadome, få sus i maven i de sjove vandrutsjebaner, leg jer igennem alle de herlige vandaktiviteter eller betragt blot badelivets gang ved bølgekanten. Mulighederne er uendelige for både store og små.

Tag med postbåden på arbejde. Postbåden sejler ud til øerne i Nakskov fjord med post og varer til øboerne. Turen er aldrig helt den samme, men en ting ligger fast, postbåden kommer altid ud til Albuen, hvor der er ca. en times pause. Man har så mulighed for at nyde sin medbragte mad, få sig en dukkert eller gå en lille tur i den helt særegne natur der findes derude.

Besøg vores smukke by, købstaden Sundkøbing – en stemningsfuld middelalderby med et myldrende liv af handelsfolk, dygtige håndværkere, soldater, velhavende borgere og husdyr anno 1405.
Oplev en rigtig ridderturnering og se verdens største og mest fascinerende kastemaskine i aktion. Her er aktiviteter og oplevelser nok til en hel dag med familien, her leger du dig ind i den rigtige middelalder

Marielyst Gokart Center har både en voksenbane og en børnebane.
Voksenbanen er ca. 400 m lang og fuldt professionel udstyret. Man kan både køre træningskørsel, Le Mans og Grand-Prix. Bilerne har en tophastighed på 60 km/t og der kan køres med op til otte biler samtidig.

På en lollandsk mark med udsigt til Smålandshavet skaber vi et syngende monument, som skal give alle, lokale som tilrejsende, en oplevelse af storhed, nærhed og skønhed, folkevandring og bofasthed, stolthed og ydmyghed, fortid, nutid og ikke mindst fremtid, den kommende tid

Fuglsang Kunstmuseum på Fuglsang Gods er èt af de få bredt dækkende kunstmuseer i Region Sjælland. Museet er tegnet af den anerkendte engelske arkitekt Tony Fretton og det markante bygningsværk skaber enestående rammer for den meget fine samling af dansk kunst fra perioden ca. 1780 – 1960 malerier, skulpturer og kunstværker på papir.

Der findes i dag så forskellige bygninger som en skole, en firlænget bondegård, en smedje, en skovriderbolig, forskellige små husmandssteder, et sprøjtehus, en bistade og en stubmølle, der blev restaureret i 2009/2010. Rundt omkring ved husene findes forskellige gamle lege, som frit kan benyttes af museets gæster.

Mini Golf & Fun Park er Marielysts nye store park fyldt med sjove og underholdende aktiviteter. AdventureGolf – FodboldGolf – FrisbeeGolf – DrivingRange – Baseball Cage.

Besøg infocentret og få mere information om Femern-tunnelen. Her har du mulighed for at komme i direkte dialog med vores medarbejdere, få svar på spørgsmål, få nye informationer og afprøve aktiviteter.
Her kan du fx se, hvordan verdens længste sænketunnel på 18 km fra Rødbyhavn til Puttgarden bliver bygget.

Krokodille Zoo findes den eneste samling i verden med alle 23 eksisterende krokodillearter på et sted. I hele juli måned holdes natzoo fra kl. 22.00 – 24.00.